Πλατφόρμες Διάθεσης Αγροτικών Προιόντων

Με ιδιαίτερη έμφαση στο παραδοσιακό, αυθεντικό, φρέσκο, μοναδικό ιδιαίτερο προϊόν.

Η GenuIN φέρνει τον καταναλωτή σε επαφή με πολλά παραδοσιακά αλλά και μοντέρνα, χειροποίητα, αυθεντικά αλλά και φρέσκα προϊόντα που παρασκευάζονται με αγάπη, φροντίδα και σκληρή δουλειά από τους τοπικούς μας παραγωγούς. Παρέχει μεγάλη ευελιξία στον τρόπο διάδρασης με τους παραγωγούς, παρέχοντας πληροφορίες επικοινωνίας για άμεση σύνδεση των ενδιαφερομένων (δεν είναι απρόσωπη), και δίνοντας ταυτόχρονα την επιλογή της ηλεκτρονικής αγοράς για μεγαλύτερη ευκολία. Υπάρχει συνεχής αύξηση παραγωγών και προϊόντων που προωθούνται μέσα από την πλατφόρμα, με στόχο τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δικτύου τοπικών παραγωγών/μεταποιητών στην Κύπρο. Κι όλα αυτά, ο καταναλωτής εντελώς δωρεάν μπορεί να τα έχει στην διάθεσή του, με μερικά κλίκ, εύκολα και γρήγορα.

Svelta: κάνει τις αγορές σας
και σας τις παραδίδει στο σπίτι σας

Η πλατφόρμα Svelta παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου και υπηρεσίες άμεσης παράδοσης. Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να παρέχουν στους πελάτες τους τον πιο εύκολο και βολικό τρόπο ψωνίσματος μέσω του διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένου της άψογης εξυπηρέτησης πελατών. Επίσης, η πλατφόρμα  έρχεται να ικανοποιήσει την ανάγκη των καταναλωτών να λαμβάνουν -στην ασφάλεια του σπιτιού τους ή στο χώρο εργασίας τους- τα προϊόντα που χρειάζονται, την ώρα που τα χρειάζονται. Οι Personal shoppers του Svelta, αναλαμβάνουν να επισκέπτονται τα συνεργαζόμενα καταστήματα και να “αγοράζουν” τα προϊόντα που επέλεξαν οι πελάτες της πλατφόρμας και να τα παραδίδουν σε αυτούς.

Διεθνείς αγοραπωλησίες εύκολα και χωρίς μεσάζοντες

Η directagro είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα η οποία περιέχει συγκεκριμένα εργαλεία και διαδικασίες τα οποία οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν διαισθητικά και εύκολα, για να πραγματοποιούν συναλλαγές και να κλείνουν συνεργασίες αποκλειστικά στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας. Η πλατφόρμα στηρίζει τις συναλλαγές μεταξύ παραγωγών και επαγγελματιών αγοραστών (χονδρική) σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, καθώς και τη συμμετοχή μεταφορικών εταιριών για την μεταφορά και ασφαλή συναλλαγή μεταξύ των δυο μερών. Αφορά παραγωγούς, αγοραστές (εμπόρους λιανικής ή βιομήχανους) και μεταφορείς που πραγματοποιούν μεταξύ τους επιχειρηματικές συναλλαγές. Τα εργαλεία της directagro επιτρέπουν στους επαγγελματίες που έχουν περιορισμένες γνώσεις σε θέματα ξένων γλωσσών, επιχειρήσεων, Η/Υ, εξαγωγών, συναλλαγμάτων, τιμολόγησης κτλ., να διαχειρίζονται εύκολα και χωρίς μεσάζοντες τις διεθνείς αγοραπωλησίες τους.

Μόνο κυπριακά προϊόντα

Το Κέντρο Προώθησης Παραδοσιακών Προϊόντων Κύπρου απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές και σε όλες τις επιχειρήσεις της Κύπρου. Στόχος της συνεργασίας του Κέντρου Προώθησης με τον παραγωγό είναι να λειτουργήσει ως συνδετικός κρίκος των μικροπαραγωγών, που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της υπαίθρου, με τους καταναλωτές, οι οποίο θα μπορούν να παραγγέλλουν και να προμηθεύονται ποιοτικά προϊόντα, καμωμένα με υλικά και διαδικασίες που κρατούν την ποιότητα και την γεύση, σε πολύ χαμηλές τιμές. Το Κέντρο Προώθησης έχει άμεση επαφή και συνεργασία με τον παραγωγό και τον καταναλωτή. Προμηθεύουμε το καταναλωτικό κοινό ΜΟΝΟ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ κι έχει άμεση πληροφόρηση από ποιον παραγωγό και ποια περιοχή είναι τα προϊόντα.

Αυθημερόν, κατ’ οίκον παράδοση έξι μέρες την εβδομάδα

H ΚΑΒΑ 24/7 απευθύνεται σε παραγωγούς και μικρούς εμπόρους. Από την ΚΑΒΑ 24/7 μπορούν να ψωνίζουν τόσο νοικοκυριά όσο και μικρές επιχειρήσεις του τομέα της εστίασης, που δεν έχουν τη δυνατότητα να έχουν μεγάλο στοκ και να ανεφοδιάζονται τακτικά. Δίνει την ευκαιρία άμεσης πρόσβασης στο καταναλωτικό κοινό σε επιχειρήσεις που δεν έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται σε πολλά σημεία πώλησης (πχ. υπεραγορές) ή να διαφημίσουν τα προϊόντα τους. Στην ΚΑΒΑ 24/7 μπορείτε να βρείτε μπύρες και κρασιά, ενώ πολύ σύντομα θα προστεθούν αλκοολούχα, αλλαντικά και σε επόμενο στάδιο τυροκομικά, ελαιόλαδο, μπαχαρικά και αρωματικά.

Αυθημερόν, κατ’ οίκον παράδοση, για παραγγελίες έως τις 16:00, έξι μέρες τη βδομάδα. Ο καταναλωτής γλυτώνει το βάρος του κουβαλήματος, το οποίο είναι αρκετό όταν πρόκειται για μπύρες ή κρασιά. Επίσης, ο καταναλωτής μπορεί να δει όλες τις διαθέσιμές του επιλογές online και να μην περιοριστεί στις λίγες που θα βρει στα ράφια των υπεραγορών ή στις διαφημίσεις, που ενίοτε είναι οι ίδιες.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα Errand Pro φέρνει σε επαφή Κύπριους παραγωγούς και προμηθευτικές εταιρείες ποιοτικών προϊόντων με επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού. Μέσω μιας εύχρηστης εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, οι σεφ, οι εστιάτορες και γενικά οι υπεύθυνοι αγορών των εστιατορίων, των ξενοδοχείων και συναφών επιχειρήσεων μπορούν να αναζητούν προϊόντα και να στέλνουν τις παραγγελίες τους στους παραγωγούς και τους προμηθευτές άμεσα, εύκολα και αποτελεσματικά.

Οι Κύπριοι γεωργοί, κτηνοτρόφοι, ιχθυοκαλλιεργητές ή και μεταποιητικές μονάδες μπορούν να διαθέτουν τα προϊόντα τους απευθείας στις επιχειρήσεις-αγοραστές, να παραδίδουν σε συμφωνημένο χρόνο τις παραγγελίες που δέχονται και να αυξάνουν τις πωλήσεις και τα έσοδά τους ενώ ταυτόχρονα επωφελούνται όχι μόνο οι επιχειρήσεις εστίασης αλλά και οι καταναλωτές αφού μπορούν να απολαμβάνουν τους θησαυρούς της Κύπρου στα πιάτα τους.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 96339959

Το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο, την ποιότητα και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, για πιθανές παραβιάσεις της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων, καθώς και για την ποιότητα των υπηρεσιών των διαδικτυακών τόπων.