Δραστηριότητες Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστα Καδή

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ
ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Δραστηριότητες Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος
κ. Κώστα Καδή

Τρίτη, 24/7/2018
11.15 π.μ. Γραφείο Υπουργού
Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής, θα έχει συνάντηση με την Αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων.

Τετάρτη, 25/7/2018
12.00 μ. ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ Έγκωμης, Λευκωσία
Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής, θα παραστεί στην εκδήλωση για τις πλαστικές σακούλες, που διοργανώνεται από το Τμήμα Περιβάλλοντος, στο ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ Έγκωμης, στη Λευκωσία.

9:00 μ.μ. Πισσούρι, Λεμεσός
Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής, θα παραστεί και θα κηρύξει την έναρξη της 1ης Έκθεσης Κυπριακού Οίνου, που θα πραγματοποιηθεί στον Χώρο Στάθμευσης του Κοινοτικού Αμφιθεάτρου Πισσουρίου

Παρασκευή, 27/7/2018
8:00 μ.μ. Αυδήμου, Λεμεσός
Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής, θα παραστεί και θα κηρύξει την έναρξη του 7ου Ετήσιου Φεστιβάλ Αιγοπρόβειου Χαλουμιού Πραστειού (Αυδήμου), που θα πραγματοποιηθεί στο Πολυδύναμο Κέντρο στην Αυδήμου.

9:15 μ.μ. Μαλλιά, Λεμεσός
Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην Ετήσια Χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Αποδήμων και Φίλων Μαλλιάς, στην πλατεία του Χωριού.