Αναχωρεί αύριο για επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα ο Υπουργός Γεωργίας Θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους Έλληνες ομολόγους του

Για την Αθήνα αναχωρεί αύριο, Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Κώστας Καδής, όπου θα πραγματοποιήσει τριήμερη επίσημη επίσκεψη. Κατά την παραμονή του στην ελληνική πρωτεύουσα, ο κ. Καδής θα συζητήσει θέματα κοινού ενδιαφέροντος με τον Έλληνα Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελο Αποστόλου, καθώς και με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σωκράτη Φάμελλο.
Παράλληλα, ο Υπουργός θα χαιρετίσει την τελετή έναρξης του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Γεωπάρκων Ελλάδας – Κύπρου, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 17-18 Μαΐου, και στόχο έχει την ανάδειξη του φυσικού πλούτου των περιοχών που έχουν αναγνωριστεί ως UNESCO Global Geoparks στην Ελλάδα και την Κύπρο, στις οποίες περιλαμβάνεται και το Τρόοδος.
Τέλος, ο κ. Καδής θα παραστεί στα εγκαίνια δύο Κέντρων Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης στις Κοινότητες της Υπάτης, στον Εθνικό Δρυμό Οίτης, και του Παλαιχωρίου, στο Όρος Καλλίδρομο.